Přečteno za SRPEN.

Zdravím všechny knihomoly:)

za srpen jsem přečetla pouhé dvě knihy a obě byly moc fajn! :)

Mini recenze:

Carene Ponte - Světlo bylo dokonalé

"Jak jen jí život mohl tak nepozorovaně proklouznout mezi prsty?"

Příběh ženy, která se vzdala svých snů pro to, aby se z ní stala žena pečující o domácnost a rodinu, ovšem postupně si uvědomuje, že není vůbec, ale vůbec šťastná. Věřím, že se v tom zhlédne nejedna žena, která někdy došla do bodu, kdy zjistila, že není spokojená s tím, jaký život vede a svádí tak trochu boj sama se sebou o tom, kde je vlastně její místo. Fajn oddechovka, atmosférou zapadá do škatulky "ideální letní čtení" a bude bavit asi spíš ženy:)

Hodně vztahů, rodinných, komplikovaných, hodně vyřčených slov, bolavých, ale potřebných, taky hodně naděje a motivace nebát se občas bojovat sám za sebe:) škoda, že tam na můj vkus bylo až moc situací, které by se podle mě nikdy nemohly stát:D ale vlastně se mi to fakt líbilo, jasně, není to zrovna adept na Pulitzerovu cenu, ale jestli toužíte po knize, která vám zajistí pár hodin feel good čtení, jděte do ní. Navíc ta obálka, ta je:))

Mé hodnocení: 65 %


Jay Anson - Dům v Amytiville

Troufám si tvrdit, že úplně každý milovník hororů tenhle příběh zná. Někdo si možná říká "hmm Amityville, ne to mi nic neříká". Ok a když řeknu "3:15 zemřeš" ? To už jsme doma, že jo?:))...

Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.



Publikováno: 07. 09. 2024