Přečteno za ÚNOR.

Zdravím všechny knihomoly :)

V únoru jsem přelouskala 5 knížek. A musím říct, že všech 5 bylo bombastických!

Mini recenze:

Jordie Bellaire - Buffy, přemožitelka upírů: Střední je peklo

Na Buffy jsem si ujížděla v mém teenage období a bez mučení se přiznávám, že mě neskutečně baví i teď v mých 30 :D  

Střední je peklo je první díl komiksové trilogie a je naprosto neskutečný! Ta kresba, příběh, ten vibe! Ten odpovídá přesně té atmosféře seriálu, všechny postavy vyznívají i skrze stránky přesně jak jsme zvyklí z televize :) Moc jsem si ho užila a už mi doma leží druhý díl! :)

Mé hodnocení: 100 %

Lasse Lonnebotn - Biatlonové legendy Johannes Bo, Tarjei Bo

Pro fanoušky biatlonu jasný #musthave ! :)

Tuhle knížku jsem si neskutečně užila! Čtivá a plná informací ze zákulisí biatlonu.

Děsně mě bavil vztah těchhle dvou bráchů, to, jak se podporují, navzájem motivují a přejí jeden druhému jeho úspěchy. To je fakt obdivuhodný:) A moc hezký. Odteď už každý závod prožívám i s nimi! Samo sebou, že nejvíc fandím našim, ale po přečtení téhle knížky prostě nemůžu tyto dva bráchy ignorovat :)

Mé hodnocení: 100 %

Michael Robotham- Vraky

M. Robotham je můj velmi oblíbený autor krimi. Každá jeho knížka je děsně dobře napsaná a na to, že to je pokaždé bichlička, tak ji mám přečtenou rychle, protože jednoduše nejde přestat číst :)

Vraky byla opět totálně boží jízda, plná napětí, zvratů a dramat. Skvěle propojené dvě zdánlivě neslučitelné dějové linie a moc se mi líbil originální námět! Super krimi, doporučuju! :)

Mé hodnocení: 80 %

J.H.Krchovský - Už zase vyšlo slunce

"Nekonečná čtyřverší" undergroundové legendy. Aneb nová sbírka mého nejoblíbenějšího básníka... Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.

Taylor Jenkins Reid - Sedm manželů Evelyn Hugo

Stárnoucí a uzavřená hollywoodská filmová ikona Evelyn Hugo je konečně připravena říct pravdu o svém okouzlujícím a skandálním životě... Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.


Publikováno: 08. 03. 2023