Přečteno za PROSINEC.

Zdravím všechny knihomoly :)

u posledního "Přečtena" za rok 2022. Prosinec byl vcelku nečtecí měsíc, pořád se o mě pokoušel nějaký moribundus a v závěru roku mě dostihl ve vší parádě :( Přečetla jsem jen 4 knížky, z nichž si na sto tisíc procent určitě musíte přečíst Špínu!! :)

Mini recenze: 

Lars Kepler - Pavouk

Joona Lina se vrací s devátým případem… a opět mu jde o krk... Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.

Anna Bolavá - Vypravěč

V příběhu malého Vítka Kříže a jeho bratra Jáchyma se ocitáme na Běstvinách, na místě jako stvořeném pro prastarou legendu, ve které se na konci zámecké zahrady hýbe obrovský kompost. Hluboko pod zemí prý žije červ, kterého je třeba krmit – radostí, strachem, výčitkami svědomí a jednou za čas i něčím živým... Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.

Monika Utnik-Strugała - Špína

Proč je splachovací záchod jedním z nejdůležitějších vynálezů lidstva? Jak se sprchují kosmonautky? Může make-up zabíjet? Kam i Král Slunce Ludvík IV. chodil pěšky? Čím si morový doktor chránil obličej?

Z téhle knížky jsem totálně nadšená! Originální téma - historie hygieny, neskutečně dobře zpracované, přísahám, že si budete užívat každou stránku! :)

Tolik zajímavých informací, a ty ilustrace? Top strop.

Jednoznačně nejzajímavější knížka, kterou doma mám a jedna z nejlepších, co jsem za letošek přečetla!

Ideální úplně pro všechny čtenáře, malé i velké :)

Mé hodnocení: 100 %

Disney - Pohádkové Vánoce

Tohle bylo vážně moc povedené! Moc hezky zpracované příběhy pro nejmenší, které si v předvánoční čas užijete s dětmi stejně tak jako já s malou :)

Mé hodnocení: 80 %


Publikováno: 05. 01. 2023