Přečteno za LISTOPAD.

Zdravím všechny knihomoly :)

Předposlední přečteno letošního roku je tady. Listopad byl opět měsíc plný nových knih! Přečetla jsem jich 10, z nichž si rozhodně musíte přečíst Bowie 75, Milénium nebo třeba Já jsem smrt :)


Mini recenze:

Martin Popoff - Bowie 75

Martin Popoff zkoumá rockovou ikonu Davida Bowieho optikou pětasedmdesáti nejvýznamnějších životních událostí, úspěchů a souvislostí, které spoluutvářely jeho kariéru... Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.

Michaela Pačová - Ladislav Smoljak

Pořízeno v antikvariátu, doma mi leží už ani nevim jak dlouho.. Hodně kraťoučká knížka, působí spíše "referátovým, středoškolským" dojmem. Docela se divím, že to vyšlo jako kniha..

Mé hodnocení: 20 %

 Jan Hraběta & Jana Magdoňová - Přes Zábradlí k Cimrmanům

Cimrmani, to je moje :) Kniha je rozhovorem mezi autorkou, panem Hrabětou a jeho manželkou. Dozvíte se mnoho informací ze života Jana Hraběty, jak se dostal z osvětlovací kabiny na prkna, co znamenají svět :) Navíc je doplněna hromadou fotografií :)

Mé hodnocení: 80 %

Colleen Hoover - Kosti v srdci

Colleen Hoover a její knížky, to je jistotka. Jak vidím "novou Colleen", ani si nečtu anotaci, ta je mi lhostejná, protože jisto jistě vím, že chci číst úplně všechno, co napíše... Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.

Tomáš Zástěra - Opouštím ostrov

Humorné historky ze života Tomáše Zástěry... Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.

Darcy Coates - Dům tajemných stínů 

Ve starobylých prostorách Northwoodu straší a muž, kterého si Sophie vzala, skrývá neodpustitelnou pravdu o sídle svých předků… a přízracích, které nyní pronásledují je oba... Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.

Nikki May - Wahala

S přáteli je život vždycky veselejší. Jen se do něj nesmí vkrást pomsta... Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.

R. L .Stine - Why I quit zombie school

V angličtině běžně nečtu, ovšem série Goosebumps je výjimka. V češtině vyšlo jen pár dílů a já ji totálně zbožňuju, takže mi nezbývá nic jiného, než si další díly kupovat v originále :)

Mé hodnocení: 80 %

Johana Fundová - Milénium 

 ...aneb jak jsme žili první roky tisíciletí.

Brutální závan nostalgie!

V televizi běží první řada Superstar a Vyvolených, s kámoši nonstop na ICQ, crush na Mádla s Kotkem ve Snowboarďácích, účet na libimseti.cz a spoluzaci.cz, legenda Jiří Kára, fenomén Harryho Pottera, nerozbitná Nokia 3310, kopání s hakysákem, kupování časáků jako bravíčko, top dívka, popcorn,..❤️ tohle všechno a ještě mnohem víc v knížce o tom, jak jsme žili my mileniálové :))Miluju! Nejlíp utracený pětikilo :D

Mé hodnocení: 100 %

Chris Carter - Já jsem smrt

Opět geniální Chris Carter. On je jednoduše Bůh. S každým dalším dílem překonává sám sebe, jsem zvědavá, jak to půjde dál :)) Sérii Robert Hunter zbožňuju, šetřím si ji a dávkuju pomalu, protože se nechci dočkat dne, kdy ji celou dočtu :D :(

Mé hodnocení: 100 %


Publikováno: 01. 12. 2022